top of page

Mijn naam is Marianne Bulder


Mijn naam is Marianne Bulder, transformatiecoach bij Praktijk Ik Ben Zijn

Mijn naam is Marianne Bulder, transformatiecoach bij mijn praktijk Ik Ben Zijn. Ik sta alles wat ik Ben toe, om alles wat ik Ben te Zijn.

En ik zie je. Ik snap je. Want net als jij stond ik één keer vaker op dan ik viel. Jouw weg was de mijne. Misschien in een andere vorm, maar dezelfde als het gaat over onveiligheid, geweld, angst, zelfontkrachting en diepe eenzaamheid. Ook ik heb het beleefd. Geleefd.


Gelukkig kwam ik er achter dat je niet je trauma of je gedachten bent. Je ziekte en je ongemak. Je oordelen of je religie. Die zijn je opgelegd door de maatschappij of cultuur. Het zou zelfs kunnen dat je ouders in hun liefde je Essentie hebben verhuld om te voorkomen dat je teveel uit de toon viel.

Om Te Worden Wie Je Werkelijk bent, Ontwordt Je Wie Je Nooit Bent Geweest.


Nieuwsgierig? Laten we elkaar ontmoeten. Plan eens een gratis online kennismaking van 30 minuten op https://www.ikbenzijn.nu/service-page/gratis-kennismaking-30-minuten


In liefde,

Marianne #ikbenzijn #transformatieproces #transformatiecoach #manifesteren #omtewordenwiejewerkelijkbent #gratiskennismaking #mariannebulder