Kwijt, maar niet verloren[Photo by Anthony from Pexels]

Vanochtend werd ik eerder wakker dan gebruikelijk. Kort mijn berichten checkend, werd ik geraakt door een doorgestuurd filmpje. Ik weet niet meer van wie. Ik weet niet meer over wie. Want ik kan het stomweg niet meer vinden. Wat ik wel weet, is dat de zekerheid van haar innerlijk weten en de wijsheid en rust van haar jaren mij diep raakte. En tot op dit moment nog steeds bij mij blijft en resoneert.


Een prachtige krachtige vrouw van 81 jaar richt zich in haar rede tot heren Rutte en De Jonge over het recht van zelfbeschikking en de wijsheid om beter het volk voor te lichten over hoe je je immuunsysteem optimaliseert door goede voeding en beweging. En dat de nu veroorzaakte tweedracht en angst voor haar slecht voelt. Dat dit jammer is. Omdat het anders had gekund.


"Ik mag ziek worden. Ik mag doodgaan. De enige zekerheid, die er is".


Dit is wat ik er aan toe wil voegen. Als je bang bent om ziek te worden. Als je bang bent om te sterven. Dan lijkt het er op dat je op enig niveau n