top of page

Dat had je gedacht ...


[foto: Glauco Gianoglio/Spirit Bunny | Pixabay.com]

Ik heb het gewoon niet vandaag. Geen inspiratie. Verdwaald slof ik rond het huis, schakel van muziek naar muziek. Dat is het ook niet. Muziek uit. Ik gooi blok na blok op het vuur. En staar in de vlammen, alsof die op magische wijze iets laten ontspringen in mijn gevoel. Nee, dus.

Er komen gedachten van. Van die kritische stem. Waar ik alweer een hele tijd geleden vrede mee heb gesloten. Onwillekeurig komt er een glimlach als ik terugdenk aan een zin, die is blijven hangen: Denken is niet het probleem, het probleem is wat je denkt en hoe dat je creativiteit beperkt.


Ik adem lang uit. Het ziet er naar uit dat de transformatiecoach in mij uitnodigt tot wat zelfwerk.

En? Kun je er bij wat er is of niet is aanwezig zijn zonder oordeel? Een stoel of twee erbij en ik handel ook nog vanuit het principe van aanwezigheid. Samen met mijn innerlijke leiding laat ik inmiddels weer kalm tot mij komen wat gezien wil worden.


Rest mij te bedanken voor de manifestatie van een stuk onrust. Ik laat het los. Uit mijn gedachten, in mijn gevoel. Weer in verbinding. Weer een stukje heel.


Heel je leven. Toch?

#ikbenzijn #transformatie #transformatiecoach #uithetlevengegrepen #manifesteren #omtewordenwiejewerkelijkbent #mariannebulder